website

Over ons

Brandfloors werkt volgens het concept dat u bij ons terecht kunt voor al uw vloeren van concept tot realisatie voor zowel particulieren als bedrijven. Wat in het kort inhoudt dat wij op basis van uw vraagstelling u zorgvuldig kunnen adviseren in de keuze van uw vloer. In elke prijsklasse en dus voor ieder budget. De diversiteit van onze producten ziet u meer dan terug op deze site. 
Brandfloors met als eigenaar Delano Brandsema heeft al meerdere jaren ervaring opgedaan wat betreft de veelzijdigheid binnen de vloerenwereld. Brandfloors gaat met dit concept verder dan menig collega in de Regio. Want naast de eerste kennismaking, advies, begeleiding en uw vertrouwen, als het gaat om de opdracht tot levering, zorgen wij er ook voor dat van A tot Z de klus geklaard wordt. Wat inhoudt het verwijderen van uw oude vloer, voorbereidingswerkzaamheden, en natuurlijk het leggen van uw gekozen nieuwe Brandfloorsvloer door professionele vakbekwame vloerenleggers onder volledige garantie!
Kortom totaal-ontzorgen staat bij Brandfloors heel hoog in het vaandel!
Met het overzichtelijke vloerenpakket op onze site en natuurlijk de hierbij behorende scherpe prijzen zijn de basis voor u om uw vloer, naast ons persoonlijke advies, ook zelf samen te stellen.  En heeft u vloerverwarming? Geen probleem. Ook hier zijn prachtige onder- en vloeren voor te vinden op de Site! Kortom in een oogopslag ziet u de prijs van uw gekozen vloer. Eenmaal uw keuze gemaakt? Brandfloors vindt het heel belangrijk om te weten wat de situatie ter plekke is waar uw vloer geplaatst wordt. Vandaar dat wij vooraf de gewenste ruimte vrijblijvend kunnen opmeten en de ondervloer komen controleren alvorens wij de vloer komen plaatsen. Dat zijn de bekende puntjes op de i toch? 
Op nog geen kwartier rijden vanaf Zwolle vindt u in Nieuwleusen (Gemeente Dalfsen) onze Brandfloors showroom. Onze showroom is gevestigd aan Burgemeester Backxlaan 8. Niet moeilijk te vinden als wij u vertellen dat wij midden in het centrum van Nieuwleusen zitten!
Benieuwd wat Brandfloors voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 
Brandfloors | Nieuwleusen